zondag 13 juni 2010

Preview Miku's nieuwe band

Geen opmerkingen:
Een preview van de muziek van Miku's nieuwe band Lc5 staat op Youtube. De preview is ook te beluisteren op de officiële website van de band.



Bron: Love nyappy

vrijdag 11 juni 2010

Teruki support drummer in DOG in THE PWO

Geen opmerkingen:
Teruki zit op dit moment niet stil als drummer. Hij is op dit moment supportdrummer voor de band DOG in THE Parallel World Orchestra (DOGinTheパラレルワールドオーケストラ). Hij zal op 13 juni te zien zijn in de Takadabobaba AREA.

DOG in THE Parallel World Orchestra is een visual kei band dat sinds 2008 actief is. De band bestaat uit zanger Haru, gitaristen Junjun en Muzuki en bassist Mei.

Bron: Shattered Tranquility

donderdag 10 juni 2010

Kanon komt naar Parijs

Geen opmerkingen:


Kanon komt naar Parijs! En hij komt niet zomaar, hij komt naar de JAPAN EXPO 2010, een grote beurs/conventie waar meerdere Japanse bandjes komen optreden!

Kanon zal naar Parijs komen om te signeren, maar hij zal ook meedoen met een theepartijtje van BABY, THE STARS SHINE BRIGHT als gast. Heel misschien heeft hij tijd om in Parijs zelf te shoppen!

Parijs is niet om de hoek, maar wel een stuk dichterbij dan Japan!

Bron: Shattered Tranquility

woensdag 9 juni 2010

Miku

1 opmerking:
was aan het surfen op internet en kwam dit tegen ^^


 is die niet lief? =D

dinsdag 8 juni 2010

Teruki op twitter

2 opmerkingen:
Teruki, drummer van An Cafe heeft sinds kort een twitteraccount. De drummer gaf eerder op zijn weblog aan dat hij liever lange berichten schrijft, maar is toch overstag gegaan na de vele vragen van zijn fans.

Je kan zijn twitteraccount hier vinden: http://twitter.com/iketeruki

Twitter is een microblog, waarbij je in korte berichten van 140 karakters een blogje schrijft over jezelf, je website of geheel iets anders. Twitter is gratis! Wijzelf hebben ook twitter.

Bron: Teruki's blog

Nieuwe band voor Miku

3 opmerkingen:


Miku is een nieuwe band gestart. De band heet Lc5 en hij is de zanger hiervan. Opvallend is ook zijn donkere haren en kleding. Dit is een grote verandering met zijn uiterlijk in An Cafe.

De band bestaat verder uit gitaristen Reo en Yumeji, bassist Sato en drummer Aki.

lc4 gaat in juli starten met optreden in verschillende CLUB QUATTRO podia. Op 7 juli zullen ze optreden in Osaka, 8 juli in Nagoya en op 14 juli in Tokio. De band zal daar samen optreden met de Japanse artiest AOi.

De band heeft een erg leuke officiële website geopend: www.lc5.jp

Bron: Natalie.mu, visual-kei news