zondag 29 augustus 2010

Happy Birthday Yuuki!

1 opmerking:


Yuuki is jarig vandaag! Hij is geboren op 29 augustus 1986 en is dus vandaag 24 jaar geworden.

Happy Birthday Yuuki!

zaterdag 28 augustus 2010

Waar is Bou?

2 opmerkingen:
Na het vertrek van Bou uit An Cafe, waar de echte reden niet echt duidelijk is geworden, denken nog vele fans aan de schattige gitarist. Hij vertrok in 2007 vanwege persoonlijke redenen. Geruchten van zijn vertrek klonken als ongeveer volgt: Hij was doodziek, hij ging studeren, hij moest zorgen voor zieke familieleden, hij moest studeren van zijn ouders.

Kazuhiro Saitou, zo klinkt zijn echte naam, vertrok met de noorderzon en verdween uit iedereens zicht. Als je zoekt op het internet vind je veel informatie terug met zijn naam.

Omdat ik zelf ook erg benieuwd was naar waar hij terecht is gekomen - al had ik het vermoeden dat hij waarschijnlijk in alle rust verder wilde gaan met zijn leven - ging ik op onderzoek uit. Opvallend is dat veel mensen de naam Kazuhiro Saitou dragen, al is het maar als nickname voor op het internet. Bou lijkt veel vrije tijd te hebben, want hij bezit een aantal Myspaces: (En dan hebben we het niet over Facebook)

- http://www.myspace.com/xxbouxx
- http://www.myspace.com/sweetybou
- http://www.myspace.com/1000621224
- http://www.myspace.com/89956791
- http://www.myspace.com/boyish__
- http://www.myspace.com/1000770971
- http://www.myspace.com/446096111
- http://www.myspace.com/471529968
- http://www.myspace.com/1000770954
- http://www.myspace.com/390426312

Al lijkt hij ook te lijden aan geheugenverlies, gezien hij een aantal gestart heeft en er verder niks mee gedaan te hebben. Hij woont op verschillende plaatsen in Japan en zelfs in Rusland of Duitsland! Of het geeft aan dat hij gewoonweg veel verhuisd is de laatste tijd. Daarnaast heeft Kazuhiro Saitou een patent aangevraagd op iets, dat te maken heeft met een badkamer airco!

En volgens linkedin is hij zelfs professor aan de Universiteit van Michigan. (Twitter) Hij heeft dus flink wat moeten studeren, ook in de tijd van An Cafe, om zover te komen. Klinkt als iets onwaarschijnlijks, maar tegenwoordig is haast alles mogelijk!

Al met al, ik vermoedde het al, is bevestigt dat niemand weet waar hij is. Maar dat we dus alleen kunnen teren op de geruchten.

Lc5 toont eerste muziekvideo

Geen opmerkingen:
De allereerste muziekvideo van Lc5, getiteld Loveless, is online. Voor het eerst is te horen hoe de stem van Miku klinkt in een vernieuwde donkere setting. De band is duidelijk geen An Cafe, met de vrolijke tonen. Lc5 laat hiermee zien dat dit de serieuze kant is van Miku.



Bron: Youtube

zondag 8 augustus 2010

An Cafe komt terug het bewijs

Geen opmerkingen:
Omdat er nogsteeds veel mensen zeggen dat An Cafe gestopt is, en mensen boos op mij worden, en zeuren en alles.
plaats ik nu voor de eerste, en laatste keer het bewijs dat ze terug komen !!!.
wij vermoeden dat ze heel snel terug komen, omdat Teruki laatst iets erover zei, en er word gezegd dat Miku en Kanon An Cafe ook heel erg missen.

maandag 2 augustus 2010

Twitteraccount voor Lc5

Geen opmerkingen:
Steeds meer Japanse artiesten maken gebruik van Twitter. Zo ook Miku, Teruki, Kanon en Takuya. We missen alleen nog Yuuki. Zoals jullie weten is Miku bezig met zijn soloproject Lc5.

Inmiddels is hiervoor een twitteraccount aangemaakt.

Voor diegene die de band graag volgen, dit is de URL: http://twitter.com/Lc5_jp

Bron: An Cafe Spain

Kanon op Otakon-filmpjes

Geen opmerkingen:
Otakon is voorbij en Kanon is weer terug in Japan. Ondertussen zijn er verschillende filmpjes online gekomen met Kanon op Otakon. Het zijn geen officiële filmpjes, maar wel leuk om te zien!





Bron: An Cafe Spain

Groepsfoto DACCO met Yuuki

1 opmerking:
Yuuki heeft gister opgetreden met DACCO en andere Japanse artiesten. Hieronder een foto met alle bandleden én Yuuki!



Bron: An Cafe Spain

Takuya werkt mee aan single

Geen opmerkingen:
Yoko liet al weten dat Takuya een twitteraccount heeft aangemaakt. Takuya gaat ook meewerken aan een debuutsingle van een Japanse artiest. De artiest heet Piko. Het gaat om de debuutsingle van de zanger. De single heet Story en komt uit op 13 oktober. Takuya zal deelnemen aan de single als gitarist.

Bron: Spark

Covers Loveless bekend

Geen opmerkingen:
De covers van de single Loveless van Lc5, de soloproject van Miku, zijn bekend gemaakt. De single komt uit in drie edities: de normale editie, de CD+DVD editie en de CD+fotoboek editie.

De tracklists waren nog niet bekendgemaakt tot nu.


Tracklist CD:
1.Loveless
2.Lc5~love&crash~
3.TELL ME!! from "Live Crash #1" at SHIBUYA CLUB QUATTRO


Tracklist CD:
1.Loveless
2.Lc5~love&crash~

DVD:
-Documentaire Lc5


Tracklist CD:
1.Loveless
2.Lc5~love&crash~

Photobook , 24 pagina's


Bron: JROCK UPDATER & An Cafe Spain

zondag 1 augustus 2010