dinsdag 12 maart 2013

Doe mee met #Happy10thofAnCafe!

Geen opmerkingen:
In mei 2013 bestaat An Cafe 10 jaar en om dat te vieren heeft An Cafe Latijns-Amerika een plan bedacht om dit te vieren met alle cafekko's via twitter! (bron) Dus niet de cafekko's in Latijns-Amerika, maar wereldwijd! Er is een datum geprikt en dat is 24 maart 2013.

#Happy10thofAnCafe

Dit is de hashtag die gebruikt gaat worden vanaf 24 maart middernacht (Japanse tijd). Dat is voor Nederland op 23 maart vanaf 16.00 uur!

De bedoeling is dat wij An Cafe hiermee kunnen feliciteren. Laat je leukste berichten achter op Twitter met deze hashtag. Heb je laatst iets leuks gemaakt voor An Cafe, laat deze zien! Verras de band met de origineelste tweets èn maak deze hashtag WorldWide Trending!

Wij rekenen op jou! Vertel jouw caffeko vriend of vriendin om te helpen. Feliciteer de An Cafe bandleden met het 10-jarig bestaan van An Cafe.



Doe je mee? Nyappy! o(≧∀≦)o

vrijdag 1 maart 2013

Yumeji en Sato verlaten Lc5

Geen opmerkingen:

An Cafe is druk bezig, maar Lc5 bestaat nog steeds! En zoals jullie weten steunen wij An Cafe, alsmede Lc5 op deze blog! Helaas moeten we vandaag slecht nieuws mededelen!



Gitarist Yumeji en bassist Sato hebben aangekondigd dat zij Lc5 gaan verlaten. Ze hebben allebei aangegeven een ander pad in te slaan en nieuwe dingen willen uitproberen. Maar dat kan niet als zij nog bandlid zijn van Lc5.

Laatste concert met hen is op 13 maart in de Ikebukuro EDGE.

Miku, Reo en Aki gaan door met Lc5, ze gaan niet stoppen. Het spijt hen wel voor de plotselingen aankondiging en hopen dat de fans Lc5 zullen blijven steunen, alsmede Yumeji en Sato.

Bron: JpopAsia