dinsdag 8 juni 2010

Nieuwe band voor MikuMiku is een nieuwe band gestart. De band heet Lc5 en hij is de zanger hiervan. Opvallend is ook zijn donkere haren en kleding. Dit is een grote verandering met zijn uiterlijk in An Cafe.

De band bestaat verder uit gitaristen Reo en Yumeji, bassist Sato en drummer Aki.

lc4 gaat in juli starten met optreden in verschillende CLUB QUATTRO podia. Op 7 juli zullen ze optreden in Osaka, 8 juli in Nagoya en op 14 juli in Tokio. De band zal daar samen optreden met de Japanse artiest AOi.

De band heeft een erg leuke officiƫle website geopend: www.lc5.jp

Bron: Natalie.mu, visual-kei news

3 opmerkingen:

 1. Ik kan niet wachten om te horen wat voor muziek ze maken \o/ Maar ik hoop niet dat an cafe hierdoor uit elkaar gaat. Maar daar zijn nog geen feiten over gekomen, dus ik ga er ook niet van uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ga gek worden als dat wel gebeurt alhoewel als ze allemaal maal een nieuwe band starten die leuke muziek maakt maakt het niet zo uit denk ik xD omg Sato is kawaii ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geen zorgen maken! Er is niet officieel bekendgemaakt dat An Cafe voor altijd stopt. Dit kan je het beste zien als een uitstapje. Kanon maakt spelletjes, Teruki drumt als supportdrummer bij SEVEN en Miku start een nieuw project. Genoeg artiesten die naast hun vaste band een soloproject of een andere project (met bandleden) eraan overhoudt.

  Tuurlijk kan het zijn dat het Miku enorm bevalt en dat het kan gebeuren dat An Cafe stopt. Maar dat lijkt me onwaarschijnlijk. An Cafe komt terug in 20XX, dus ik verwacht dat ze gewoon terugkomen. En in de tussentijd doen de bandleden heel veel ervaring op! :-)

  BeantwoordenVerwijderen