zaterdag 28 augustus 2010

Waar is Bou?

Na het vertrek van Bou uit An Cafe, waar de echte reden niet echt duidelijk is geworden, denken nog vele fans aan de schattige gitarist. Hij vertrok in 2007 vanwege persoonlijke redenen. Geruchten van zijn vertrek klonken als ongeveer volgt: Hij was doodziek, hij ging studeren, hij moest zorgen voor zieke familieleden, hij moest studeren van zijn ouders.

Kazuhiro Saitou, zo klinkt zijn echte naam, vertrok met de noorderzon en verdween uit iedereens zicht. Als je zoekt op het internet vind je veel informatie terug met zijn naam.

Omdat ik zelf ook erg benieuwd was naar waar hij terecht is gekomen - al had ik het vermoeden dat hij waarschijnlijk in alle rust verder wilde gaan met zijn leven - ging ik op onderzoek uit. Opvallend is dat veel mensen de naam Kazuhiro Saitou dragen, al is het maar als nickname voor op het internet. Bou lijkt veel vrije tijd te hebben, want hij bezit een aantal Myspaces: (En dan hebben we het niet over Facebook)

- http://www.myspace.com/xxbouxx
- http://www.myspace.com/sweetybou
- http://www.myspace.com/1000621224
- http://www.myspace.com/89956791
- http://www.myspace.com/boyish__
- http://www.myspace.com/1000770971
- http://www.myspace.com/446096111
- http://www.myspace.com/471529968
- http://www.myspace.com/1000770954
- http://www.myspace.com/390426312

Al lijkt hij ook te lijden aan geheugenverlies, gezien hij een aantal gestart heeft en er verder niks mee gedaan te hebben. Hij woont op verschillende plaatsen in Japan en zelfs in Rusland of Duitsland! Of het geeft aan dat hij gewoonweg veel verhuisd is de laatste tijd. Daarnaast heeft Kazuhiro Saitou een patent aangevraagd op iets, dat te maken heeft met een badkamer airco!

En volgens linkedin is hij zelfs professor aan de Universiteit van Michigan. (Twitter) Hij heeft dus flink wat moeten studeren, ook in de tijd van An Cafe, om zover te komen. Klinkt als iets onwaarschijnlijks, maar tegenwoordig is haast alles mogelijk!

Al met al, ik vermoedde het al, is bevestigt dat niemand weet waar hij is. Maar dat we dus alleen kunnen teren op de geruchten.

2 opmerkingen:

  1. Die professor lijkt wel een beetje op hem.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. het kan ook dat hij juist zoveel profielen heeft aangemaakt omte verwarren, mischien wil hij rust

    BeantwoordenVerwijderen