zaterdag 4 september 2010

Wakeshima Kanon gaat samenwerken met KanonCelliste en zangeres Wakeshima Kanon slaat de handen ineen met An Cafe bassit Kanon voor een openingslied Shiki, een horror animatie. De twee artiesten zullen een muzikale team vormen onder de naam kanonxkanon en maken het liedje Calendula Requiem (カレンデュラレクイエム). Het wordt de tweede openingslied voor Shiki.

Wakeshima liet op haar officiele website weten dat zij erg verrast was door het aanbod, gezien ze heel vaak kijkt naar Shiki.

Het lied zal vanaf 14 oktober voor het eerst te horen zijn als openingslied en zal het liedje Kuchizuke van Buck-Tick vervangen. Op 17 november zal Calendula Reguiem op single uitgebracht worden met een b-kant The Dollhouse (ザ ドールハウス) en Umigame Soup (ウミガメスープ Sea Turtle Soup).

Shiki (屍鬼 Corpse Demon) is een anime dat gebasseerd is op het horrorvrhaal van Ono Fuyumi uit 1998. Het verhaal werd in 2007 een manga door Fujisaki Ryū, de anime startte in juli 2010 op televisie.

Wakeshima Kanon is een cellist en zangeres en maakte haar debuut onder DefStar Records in 2008. Mana, leider van Moi dix Mois, is haar producer.

BRon: JROCK UK UPDATER

Geen opmerkingen:

Een reactie posten