vrijdag 3 augustus 2012

An Cafe Project van AnCafeBelgium


Onze beste vriendin (en ooit blogger hier) Yoko heeft kortgeleden een leuk An Cafe project gestart. Het is belangrijk dat alle cafekko's meedoen, vooral de cafekko's die niet kunnen komen naar de Europese concerten van An Cafe. Maar diegene die komen, mogen natuurlijk ook meedoen!

Wat is de bedoeling?
Maak een tekening, iets speciaal voor An Cafe, met een tekening of iets dergelijks. Laat je vooral niet beperken, maar maak het niet groter dan A4. (of het kan mooi gevouwen worden in A4, dan is het geen probleem)

Ik denk meteen aan een kennismaking van Nederland. An Cafe komt namelijk voor het eerst naar Nederland! Leer Miku, takuya, Kanon, Teruki en Yuuki wat Nederlands. Laat ze zien dat Nederland niet alleen gaat om tulpen, klompen en traditionele kledij. Of juist wel! Kaas? Drop? Vlak landschap? Molens? Natuur? Je bent niet verplicht om het hier over te hebben, maar het lijkt mij een erg leuk idee!

Wees in ieder geval lekker origineel! 

Een berichtje voor An Cafe mag ook kort en krachtig zijn. Je kan Yoko een berichtje via Twitter en Facebook sturen! Het zou leuk zijn als jouw tekening via post verstuurd kan worden, zodat Yoko er een boekje van kan maken! Dit boekje zal dan overhandigd worden aan An Cafe als zij in Amsterdam zijn!

Deadline is in oktober, wees op tijd en stuur je berichtjes, tekeningen, foto's of andere leuke dingen op tijd door.

Doe je mee?

An Cafe Project in English.
Vergeet AnCafeBelgium niet te volgen via Twitter!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten