maandag 6 mei 2013

Tip: AVO Forum 10 jaar winacties

De meesten van jullie cafekko's weten dat ik een forum beheer. Mocht je het nog niet weten, dan zal ik het je in het kort uitleggen.

Op 16 mei 2003 besloot ik op een animeforum te starten. Het forum heet AVO Forum. Nu, bijna 10 jaar later, is het een Japan gerelateerd forum waar Nederlanders en Belgen samenkomen en praten over diverse onderwerpen. Mijn forum bestaat binnenkort 10 jaar en dat moet gevierd worden!

De afgelopen weken ben ik behoorlijk druk geweest met het bedenken wat ik zou moeten doen om 10 jaar AVO te vieren. Uiteindelijk kreeg ik hulp en was het mogelijk om drie verschillende winacties op te starten!

Deze winacties zijn te zien op AVO blog (hoort bij het forum). Omdat jullie zulke trouwe lezers/supporters zijn van An Cafe / Lc5 Dutch Support, wil ik jullie de kans geven om mee te doen aan de winacties.

Klik op de foto's en je gaat direct naar de winactie. Lees goed alle taken door van de Rafflecopter, anders doe je niet mee met de winactie. Het zijn zeer simpele taken, dus het zou zonde zijn als je door een foutje niet meedoet!

Ik zou het leuk vinden als je meedoet, maar ook de winactie deelt met anderen! Mocht er een winactie tussen zitten geschikt voor een vriend of vriendin, laat het diegene weten! Laat het zoveel mogelijk mensen weten.

Ik wens je veel succes!

Indien de plaatjes niet werken: Winactie 1 | Winactie 2 | Winactie 3 |

Geen opmerkingen:

Een reactie posten