maandag 27 januari 2014

VIP upgrades verkrijgbaar voor Europese tour An Cafe

Net zoals de vorige keer is het mogelijk om de bandleden van An Cafe te ontmoeten door middel van een Meet & Greet. Dit is mogelijk door een VIP upgrade te kopen!

Zo'n upgrade kost je €79,- en zullen binnenkort te koop zijn via de website van Neo Tokyo. Naast de VIP upgrade heb je een normaal concertkaartje nodig.

De VIP upgrade houdt in dat je vervroegd naar binnen mag en de mogelijkheid om als eerste merchandise te kunnen kopen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om de band te ontmoeten, op de foto te gaan (neem je eigen camera mee!) met de band en krijg je een gesigneerde album, een exclusieve An Cafe mini handdoek, een gelamineerde VIP pas ene en exclusieve VIP only poster.

Dinsdag 28 januari gaat de verkoop van de VIP kaartjes van start voor de concerten in Essen, Stuttgart en Wenen. Op woensdag 29 januari gaat de verkoop van start voor de shows van Warschau, Boedapest en Munchen. Een dag later, op donderdag 30 januari gaat de verkoop van de VIP upgrade van start voor Berlijn, Lyon en Parijs en op 31 januari voor Londen, Moskou en Helsinki.

Bron: Neo Tokyo

Geen opmerkingen:

Een reactie posten