zaterdag 8 februari 2014

An Cafe Dutch Support op Tsunacon 2014!

Evaliene zal volgende week zondag op Tsunacon zijn. Ik zal te herkennen zijn met de Nederlandse vlag die ik bij mij draag, waar Nyappy op staat getekend + An Cafe Dutch Support.

Voor diegene die ook naar Tsunacon gaan en meedoen met het An Cafe boekproject 2014 is dit goed nieuws, want zij kunnen hun inzendingen voor het boek inleveren bij Evaliene zelf!

Jouw stukje voor het boek kan ingeleverd worden bij de stand van AVO. Daar zal Evaliene van 13.30 tot 14.00 uur en 19.30 tot 20.00 uur zijn om de stukjes in ontvangst te nemen. De stand van AVO is te vinden in de activiteitenruimte op de begane grond!Wie of wat is AVO?
AVO is een forum en een blog. In 2003 ging het van start als een forum een in 2012 kwam er een blog bij. Vorig jaar werd 10 jaar AVO Forum gevierd door middel van een AVO J-Rock Festival met drie bands: ADAMS, VANIRU en GOTHIKA. Op Tsunacon heeft AVO zelf een aantal activiteiten, welke deze precies zijn is te lezen in dit blogbericht!

Like de Facebook pagina's en of volg AVO op Twitter:

http://www.facebook.com/AVOForum en http://www.facebook.com/AVOblog!

http://www.twitter.com/AVOForum en http://www.twitter.com/AVOblog!

Tsunacon is uitverkocht, vanmorgen werd dit bekend gemaakt door de organisatie zelf. Mocht je geen kaartje hebben, maar wel een inzending, dan is het mogelijk om het via Twitter (@AnCafeNLSupport), Facebook (fb.com/AnCafeDutchSupport) en via post in te leveren (stuur ons een bericht via de social media).

Daarnaast zal Evaliene zelf aanwezig zijn in Essen. Ze zal er vroeg zijn, dus het is mogelijk om dan nog je stukje in te leveren.

Succes met het project!

o(≧∀≦)o nyappy o(≧∀≦)o

Geen opmerkingen:

Een reactie posten