maandag 4 augustus 2014

We want An Cafe on iTunes! #WeWantAnCafeOniTunes

Hoeveel van jullie zouden graag de originele CD's van An Cafe willen kopen en de band ondersteunen, maar kunnen dat niet vanwege verschillende redenen? Wil je muziek van deze band legaal kopen, maar vertrouw je sites niet zoals CDJapan of YesAsia? Dus wij willen jullie een andere keuze geven!
Hoe denken jullie over kopen op iTunes? Het is simpel!

We weten dat het niet hetzelfde is als het hebben van een fysieke CD op de plak, maar we zullen wel An Cafe steunen op deze manier. Ook Oricon vertrouwt niet op de verkopen op sites zoals CDJapan en YesAsia, die in het buitenland gemaakt zijn.

Om de band te kunnen blijven ondersteunen en meer mensen gestart zijn An Cafe te steunen, vragen wij om An Cafe's muziek beschikbaar te maken op iTunes, vooral omdat de mannen binnenkort een nieuwe single gaan uitbrengen. Wij herinneren jullie eraan dat de enige CD van An Cafe die verkrijgbaar is op iTunes buiten Japan Amazing Blue is. Maar dat is niet genoeg!

Dus op zaterdag 16 augustus, zullen wij gebruik maken van een hashtag op Twitter en Facebook, zodat de band ons verzoek gaan opmerken. De hashtag is als volgt: #WeWantAnCafeOniTunes

Wat moeten we schrijven? Schrijf gewoon een bericht (of berichten)  waarbij je vraagt of An Cafe hun muziek beschikbaar maakt op iTunes. Vergeet niet om bij elk bericht gebruik te maken van de hashtag #WeWantAnCafeOniTunes.

Er zal geen deadline zijn om dit te doen. Als het Trending Topic wordt op Twitter, vinden wij dit geweldig! Maar dit is niet onze belangrijkste doel. Het is voor ons belangrijk dat de vijf bandleden, Nyappy-kun en Sony Music Artists ons opmerken.
Daarom zal er geen begintijd om te starten. Als de stafleden een beslissing nemen om een bepaalde tijd te beginnen, dan laten wij jullie dat weten.

If wij onze doel behalen met dit project, koop dat alstjeblieft de muziek van An Cafe via iTunes en download het niet illegaal.

Wij rekenen op jou!

An Cafe Latin America (twitter)
(vertaald door Francisca @Seraphinne)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten