donderdag 29 juli 2010

Live DVD voor An Cafe

An Cafe trad begin dit jaar op in Nippon Budokan. Hiervan zijn opnames gemaakt, maar lang bleef stil of er ook echt een DVD uit zou komen. De DVD heet LIVE CAFE 2010 キング オブ 原宿ダンスロック ~いきなりニャッピーレジェンド~ en komt uit op 22 augustus.

In romaji “LIVE CAFÉ 2010 King of Harajuku Dance Rock Ikinari Nyappy Legend.” De DVD kost 8000 yen, dat is omgerekend ongeveer 72 euro.

Er zullen 3 discs in te vinden zijn. Op disc 1 vind je een documentaire van 95 minuten lang en een videoclip van YOU. Op disc 2 vind je het concert van 4 januari in de Nippon Budokan van ongeveer 100 minuten lang. En op disc 3 is 30 minuten aan encore materiaal te zien en te horen van datzelfde concert.

De limited editie van de DVD bevat een sticker. Daarnaast zullen alle edities een speciale cover hebben. Dit is de cover van de DVD.De DVD zal op 22 augustus te koop zijn in de Akasaka BLITZ, voor de fanclub van An Cafe zal er een pre-premiere zijn waarbij de DVD wordt laten zien aan de fans. Het zal ook te koop zijn via de Officiële An Cafe winkel.

Bron: An Cafe Officiële Website & An Cafe Spain

Geen opmerkingen:

Een reactie posten