maandag 30 juli 2012

Aanpassingen blog

Vandaag is de blog helemaal aangepast op de huidige situatie! En wij hopen dat jullie er ook zo blij mee zijn als wij.

Hieronder de aanpassingen die we hebben gedaan.

De nieuwe header
Als eerste is er een nieuwe header gemaakt. De nieuwe look van An Cafe is gebruikt in de header en daarbij ook de laatste look van Lc5. Omdat Lc5 gewoon doorgaat, blijven we Lc5 ook steunen!

Als tweede is de oude drukke achtergrond ingeruild voor een donkere achtergrond dat bij de header past. Er is gekozen voor bruin. Bruin komt ook voor op de OHP van An Cafe.

Als derde zijn de affiliates zijn aangepast. Er zaten een aantal buttons tussen die niet meer werkten. We zoeken trouwens nog steeds affiliates. Je kunt ons altijd bereiken via twitter: https://twitter.com/AnCafeNLSupport

Als vierde is er een nieuwe minder groffere countdown voor het aftellen tot het An Cafe concert in Amsterdam. Ik heb lang gezocht en rondgevraagd voor een simpele countdown en kwam op deze uit. Hij is niet helemaal up-to-date, maar als je voor 2009 kiest klopt alles, want de code geeft 0 aan en dat is 2012.

En als laatste zijn de groffe mixpods aangepast tot een kleinere mixpod. Het is nu een mixpod met muziek van An Cafe én Lc5!

De aanpassingen maakt de blog wat rustiger en strakker. We hopen dat jullie de nieuwe vormgeving ook zo leuk vinden! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten